مجتمع آموزشی جماران اداره آموزش و پرورش منطقه 11 تهران

آزمون آنلاین ویژه نوروز 97 - متوسطه دوره دوم

برنامه زمانبندی آزمون های آنلاین ( مقطع متوسطه دوره دوم)

بودجه بندی سوالات پایه سوم و چهارم از ابتدای کتاب تا مطالب تدریس شده تا پایان اسفند ماه می باشد و بودجه بندی سوالات پایه دهم به شرح زیر است:

"ریاضی ( تا پایان درس تابع)،هندسه (تا صفحه 64)،فیزیک (تا صفحه 101)،فارسی (تا صفحه 115)، زیست (تا آخر فصل 5)، شیمی (تا صفحه 100)، زبان انگلیسی (از صفحه 17 تا 95)"

(هر مرحله از آزمون آنلاین شامل 2 درس و تعداد 10 سوال از هر درس می باشد)

راهنمای شرکت در آزمون آنلاین نوروزی همکلاسی

1. ابتدا با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود به پنل دانش آموز وارد شوید.
  2. پس از ورود از منوی سمت راست روی گزینه "آزمون های آنلاین بین مدرسه ای" کلیک کنید.
  3. در این قسمت لیست آزمون های آنلاین تعریف شده برای شما به همراه تاریخ و ساعت شروع و پایان قابل مشاهده است. با کلیک کردن بر روی آزمون مورد نظر در لیست، آزمون شما آغاز شده و به میزان مدت زمانی که بالای صفحه درج شده است ( و به صورت شمارش معکوس می باشد) فرصت دارید تا به سوالات پاسخ دهید.
  • تذکر1: تمامی سوالات به صورت چهار گزینه ای می باشد و کافیست روی گزینه مورد نظر کلیک کنید تا انتخاب شود.
  • تذکر2: در پایان آزمون حتما باید روی کلید "ثبت پاسخ ها" در پایین صفحه کلیک کنید و پیغام ثبت موفقیت آمیز پاسخ ها را به همراه کد رهگیری 4 رقمی دریافت کنید. این کد را تا پایان آزمون و زمان اعلام نتایج نزد خود نگه دارید.
  • تذکر3: دقت فرمایید داشتن "کد رهگیری" به منزله شرکت شما در آزمون است، و عدم دریافت کد رهگیری به معنای عدم ثبت پاسخ ها توسط شما تلقی می شود.
  • تذکر4: پس از ثبت پاسخ ها و تا پیش از پایان زمان آزمون، امکان تغییر پاسخ ها وجود دارد. برای این منظور باید گزینه های جدید را انتخاب کرده و مجددا دکمه "ثبت پاسخ ها" را در پایین صفحه کلیک کنید و کد رهگیری جدید دریافت نمایید.
  • تذکر5: پس از پایان مهلت آزمون، امکان تغییر پاسخ ها وجود ندارد.
  • تذکر 6 : پس از اتمام هر مرحله از آزمون می توانید با ورود به پنل خود و انتخاب آزمون موردنظر، پاسخ های صحیح سوالات و رتبه خود در آزمون را مشاهده فرمایید.
مشاهده مطالب قدیمی تر...